20 Haziran 2016 Pazartesi

Minecraft Unsolved 1.10 Puzzle Haritası

                                                                               Unsolved Nedir?
Türkçesi Geri püskürtmek olan Unsolved haritası Hem korku hemde Puzzle haritasıdır acaba puzzle yaparken önümüze bişey çıkacakmı harita o kadar korkunç olmasada biraz korku içeriyor sizi bir şeye yönlendiriyor sizde onu yapmak için meydan okuyorsunuz o ise size korku ile cevap veriyor böle bir harita çok meraklı melahat olmayın her an önünüze bir şey çıkabilir.

Harita Nasıl İndirilir?
  • Aşağıdaki linkten mapimizi indiriyoruz.
  • Ardından ise %appdata%'yi açıyoruz.
  • .minecraft'a girip saves dosyasının içine haritayı atıyoruz.
  • Ve minecrafta girerken tek oyunculu oynadan haritayı açıyoruz.
Unsolved Harita Bilgileri

Yaş bilgisi:
Eğer minecrafttaki bazı ani seslerden korkuyorsanız mapi dikkatlice oynamanız önerilir map texture packsiz olduğu için yaş sınırı +7'dir yani korkmadan mapi oynayabilirsiniz ama korkacaksanız bilemem.

Yapımcı bilgisi:
Mapin yapimcisinin nicki "ImTheOwner" gerçekteki ismi ise Thomas "Tamas"'dır mapin bilgi kısmından bunu öğrenebilirsiniz.

İletişim bilgisi:
İletişim mapin sonunda Facebook youtube skype vs şeyler olmak üzere bulunuyor fakat adam ingiliz ne yapacaksınız ingilizi ? :D

Boyut bilgisi:
Boyutu 541 kb bilgisayarınız ve internetiniz kötü ve ya yavaş olsa bile bunu "1,5",1" saniyede indirebilir bi dosya boyutu yani map ağır değil istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Tarih bilgisi:
Yapımcının yaptığı tarih tam olarak şöledir. "2016-06-05 Saat : 14:24" Yani tam olarak Yıl 2016 Ay Haziran Gün ise 05 olarak söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder