17 Ocak 2018 Çarşamba

Don't Starve Together New Reign En İşe Yarayan 5 Mod "İndirme Linkleriyle"


Dont Starve Togetherda bazı şeyler canımızı çok sıkar. Boss keserken bossun canının gözükmemesi. Bir eşyanın kaç doyuracağı ve yatta kaç can azaltacağı gözükmemesi.Haritada arkadaşınızı görememeniz. Ortak map olmaması vs  gibi. ve Bu konumuzda bu modlarla son vereceğiz.

1. Global Positions

Top 10 Don't Starve Together Mods; Global Positions

Bu mod arkadaşınızla birlikte oynarken 2'nizinde mapde gözükmesini vede 2nizinde mapinin ortak olmasını sağlar örneğin siz üste doğru mapi açarken arkadaşınızda aşağı doğru açabilir ve 2nizinde mapi ortak olur.

İndirme Link : Tıkla

2. Display Food Values

Bu mod herhangi bir yemeğin üzerine geldinizde kaç can vereceğini kaç yemek vereceğini akıl sağlını düşürecekmi yoksa yükseltecek mi? Onu gösterir çok yararlı bir moddur tavsiye ederim

İndirme Link : Tıkla


3. Smart Crock Pot

Bu mod tencerede bir şey pişirdimizde şuan en yakın ne çıkacağı ve yatta yanda hangi şeyleri koyarsak kaç can kaç yemek veren birşey çıkacak ve yatta ne çıkacak onu gösterir. Çok işe yarar eğer oyunda yeni iseniz çok işinize yarayacak bir mod.

İndirme Link : Tıkla

4. Combined Status
Bu mod can barının üzerine hangi mevsimde olduğunuzu ısınızın ne oldunu hava ısısının kaç olduğunu dolunayın ne zaman olduğunu ve canınızın yemeğinizin akıl sağlığınızın üzerine gelmeden kaç oldunu altında yazan bir yararlı moddur..

İndirme Link : Tıkla












5. No More Lag

Bu mod adındanda anlaşıldığı gibi arkadaşınızla oynarken lagı daha fazla azaltır vpn tarzı birşey cs godaki gibi rate ayarlar ve bağlandınızda uzun sürer fakat lag daha az olur
İndirme Link : Tıkla








1 yorum:

  1. If you're trying hard to lose kilograms then you need to start using this totally brand new custom keto diet.

    To create this service, licenced nutritionists, personal trainers, and top chefs have joined together to develop keto meal plans that are efficient, decent, cost-efficient, and delightful.

    From their grand opening in early 2019, thousands of clients have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a good keto diet can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones given by the keto diet.

    YanıtlaSil