4 Mayıs 2016 Çarşamba

Minecraft Skin Nedir

Herkese merhaba bügün sizlere skinin ne oldunu anlatıcam.

:!: Skin Nedir
Skin türkçece tip,deri,görünüş demektir daha çok tip olarak kullanılır her oyunda skin değiştirebilir minecrafttada skinler bir ayrı atkılar,dikik saçlar vs ler ile güzellişiyor skininiz değiştirmek için premiumunuz olmalı eğer yoksa skin değiştirmek için bazı yollar var hadi başlayalım.

:!: Skin Premium Şekilde Nasıl Değiştirilir
www.minecraft.net e giriyoruz email ve şifremiz ile giriş yapıyoruz güvenlik kodumuzu yazıyoruz ve skin değiştir change skin,name yerine geliyoruz skin değiştir diyoruz upload from computer deyip skinimzi seçiyoruz en az 20,30 dk bekliyoruz minecraftımıza giriyoruz skinimiz hazır iyi oyunlar.

:!: Skin Premiumsuz Şekilde Nasıl Değiştirilir (1.6.2,1.7.2,1.8,1.9)
%appdata% ya girip asstess kısmından mobs u buluyoruz sonra ise steve.png yi sizin skininiz yapıp steve yapıyoruz ismini koyup sadece ! (1.6.2,1.7.2,1.8,1.9) sürümleri ile giriyoruz ve skinimiz hazır bu yer sadece (1.6.2,1.7.2,1.8,1.9) için geçerlidir bilginize.

:!: Skin Premiumsuz Şekilde Nasıl Değiştirilir (1.2.5,1.3.2,1.4.2,1.5.2)
%appdata% ya girip Bin adlı klasöre giriyoruz bin.java yı .rar şeklinde açıyoruz asstess kısmından mobs a giriyoruz steve.png yi skininz yapıyoruz dikkat bu adım (1.2.5,1.3.2,1.4.2,1.5.2) versiyonları için geçerlidir. iyi oyunlar

:!: Skin Premiumsuz Şekilde 1.7.2'ye Hızlıca değiştirilir.
Skin değiştirmek asstess yolları ve premium ile geçerli fakat tek bi bunlar değil bazı yollar ile sadece bir isimle skininiz değişiyor şimdi başlayalım fakat bu adımda kullanılan skin adları bazı serverlerde kayıt olunmuş olabilir mcskinsearch.com a giriyoruz ordan skinimizi seçiyoruz ismine bakıp minecrafta girerken ismini
o yapıyoruz skinimiz hazır


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder