7 Mayıs 2016 Cumartesi

Minecraft Tablo Resimleri (DETAYLI ANLATIM) ve Tablo Nasıl Yapılır,Nereden Bulunur?

:!: Tablo Nedir
Tablo minecrafta beta sürümünde eklenmiş cs:go,cs,internetten gizemli resimler den alınmış şeyleri minecrafta eklemenizi sağlar tablo evinizi güzelleştirir biliyormuydunuz aslında minecraftın çoğu şeyi internetteki gizemli resimlerden bulunmuştur Kare olduğu için.

BurningSkull >>
Bu tablo minecraftın beta sürümünde gelmiştir internetten yanan kafatası resmini ilgileştirilir. Resmi internette Minecraft Skull On Fire yazarak bulabilirsiniz çok hoş güzel bir tablo ayrıca evinizi bu tabloyla güzelleştirebilirsiniz.


Pigscene >>
Bu tablo minecraftın beta sürümünde gelmiştir internetten Zelda gibi bir oyundaki kızın domuza çıkması ve kafasında tablo olan bir resim ile ilgileştirir oyunun yöneticileri bu resmi görünce tablonun kafasını domuz yapmıştır ve minecrafta sunmuştur.Ve internette şuan Minecraft RGB Painting yazarak bulabilirsiniz.


Pointer >>
Bu tablo minecraftin alpha sürümünde gelmiştir internetten bir parmağın tablodaki adama dokunmasını ilgileştirilir minecraft bu tabloyu gördüğünde o kolu stevenin eli yapmıştır ve sunmuştur internete Minecraft Pointer Painting yazarak bulabilir ve bakabilirsiniz.



Kong >>
Bu resim DonkeyKong adlı oyundan alıntıdır oyundaki yerin resmi internette sunulduktan sonra minecraft bunu hemen bir avantaş bulup alıp minecrafta sunmuştur fakat internette şuan resmi bulunmamakta tartışılıyor.Ve Alpha 1.1.1 Sürümünde gelmiştir.



>>!<< Size internette en popüler olanları derledim

:!: Tablo Nasıl Yapılır
Yandaki resimde görüldüğü gibi tablomuzu yapabiliriz tablo 64 deste yapılabilir Kodu 9'dur kırıldığında tekrar alınabilir İngilizce ismi paintingdir 8 çubuk bir Renkli,Renksiz yünle yapılır Durabilitysi N/A yani sonsuzdur Tipi Dekorasyon'idir yanda yapımı bulunmakta.

:!: Minecraft Tablo Tipleri
Tipler : Kebab,Aztec,Alban,Aztec2,Bomb,Plant,Wasteland,Wanderer,Graham,Pool,Courbet,Sunset,Sea,Creebet,Match,Bust,Stage,Void,SkullAndRoses,Wither,Fighters,Skeleton,DonkeyKong,Pointer,Pigscene,BurningSkull
Yapılışı : 8 Çubuk 1 Renkli Renksiz yün.
Kodu : 9
Kullanma Tipi : Dekorasyon

                                    

1 yorum: