4 Ağustos 2016 Perşembe

Minecraft 1.10 Eşya Yapımları - Yenilikler!

                                  1. Red Nether Brick - Kırmızı Cehennem Tuğlası
Kirmizi nether tuğlası netherda bulunan dungeon,mineshaft denilen castle denilen yerde. Bulunan bir bloktur fakat bunu yapadabiliriz nasıl mı ! İşte şimdi öğreneceğiz Ayrıca bu blok dekorasyon için çok ideal bir bloktur. Yapımı ise crafting table ve ya üretim kısmıda çapraz nether wart ve çapraz nether brick nether tuğlası koyarak yapabilirsiniz

2. Bone Block - Kemik Bloğu
Kemik Bloğu dungeonu 1.11 çıkacağı iddia edilen blok fakat şuanlık yapımı             bulunuyor Nasıl mı ! Şimdi öğreneceğiz ilk öncelikle 1 kemiği üretim kısmına         koyup kemik tozu yapıyoruz ardından crafting tableda 9 yeri kemik tozuyla               dolduruyoruz. Mimarlik size kalmış !

     3. Magma Block - Magma Bloğu
Magma bloğu üstünden geçerseniz alev verecek bir bloktur bugları ile şuan               internet fenomenlerinden birileri tabi 1.10.2 sürümünde düzeldi bugları Ama       hala bugları aranıyor Yanma yani fire animasyonu ile birden fazla buglar             oluşabiliyor.. Neyse şimdi yapımına geçelim! İlk öncelikle crafting tablede ve üretim kısmında 4 yere crafting table yapımı gibi magma kremi koyuyoruz.

4. Nether Wart Block - Kırmızı Parçaçık Bloğu < Gerçek Çevirme
 Kırmızı parçaçık bloğuyla güzel buildler yapılabilir bu 1.10'nun 2.snapshotunda gelmiş bir blok. Yapımıda kolay tek gereken "Nether Wart " Kırmızı parçaçık     gerekiyor. Yapımı ise crafting tableda 9 yerede nether wart kırmızı parçaçık         koymanız ve artık blok hazır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder