23 Ocak 2017 Pazartesi

Minecraftta İşinize Yarayabilecek 3 Bug

         ISINIZE YARAYABILECEK 3 BUG
Evet arkadaşlar bugün sizlere,Minecraftta işinize "muhtemel" yarayabilecek 3 bugu göstericem.
!DIKKAT! Bu bug şuan kaldırılmış ve ya yazdığım versiyonda değil iseniz olmayabilir.En iyi deneyim için, Snapshot versiyonlari kullanın!

SNAPSHOT VERSIYONLARI NASIL KULLANILIR?:
Snapshot versiyonlarini kullanmak bundan önceki getirilen gözükmeyen versiyonda neler olmuş neler bitmiş görmenizi sağlar.Haydi başlıyalım.

1. Adım : Minecraft launcherini açın.

2. Adım : Edit Profile'ye tikla!

3.Adım : Oradan ise snapshotlari açın'a tiklayin.

4.Adım : Save profile tıklayın.





1.Bug :
1.8'de çalışır..Tarla bugu
Arkadaşlar eğer karanlık bi yere tarla yaparsanız
yanyana birsürü tohum koyun ve birsüre sonra tohumlar buga giricek ve sürekli kırılacak fakat tohum yerinden yok olmucak Snapshotlardan 1.8
çıkmadan önceki versiyonda çalışır.

2.Bug :
Her sürümde çalışır.. Fixlenmedi!
Singplayerdeyseniz yere eşyalarınızı atın ardından çıkın girin alın ve yeni bir launcher açın mape girin yerde itemleriniz alınmamış olucak alın ve az önceki minecraftı kapatmamanız lazımdı o nu açın çıkın tekrar girin ve eşyalarınız yerde 2'ye katlanmış olacak!

3.Bug :
Diyelimki birine gerçekten çok kızdın ve onu sinirlendirmek istiyorsun ve onun serveri varsa bu kodu yazarak onu sinir edebilirsin "İ " not bu kod İ değildir ince i!

3.Bugun detayli anlatimi.. Minecraftin birsürü açığı vardır kopyala yapıştır yaptığında değişik harfler çıkması gibi fakat bu 1.7.2 sonra çıkan kopyala yapıştır olayında çıkan değişik o harf kaldırıldı ve insanlar bunun neden kaldırıldını merak edip bunu bi yerlerde bulmaya çalıştılar ve komut bloguna yapıştırdında o kod hala çıkıyordu ve halada komut blogunda çıkıyor o kodu alıp yapıştırırsanızda bir kaynakdan dolayı çöküyor haydi görüşürüz iyi günler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder