28 Ocak 2017 Cumartesi

Minecraft Slime Farm Nasıl Yapılır?

Minecraft Slime Farm Nasıl Yapılır?, Slime farm size slime balçığı çıkartma konusunda size yardımcı olur.Bunu yapmak için X Y Z den Y niz en az 10 en fazla -1 olmalıdır. Bu kordinata indikten sonra yapacağınız şey 64x64 şekilde kazmak olacak bunu yaptıktan sonra. Yerleri 4 blok sonra bir ışıktaşı,imeşale gibi şeylerle doldurup çok aydınlık yapmalısınız ardından 2 Yer seçin ve onun ortasına kaktüs koyuyoruz ardından ise. 5 Blok üstüne çıkıp bir köylü getiriyoruz. Bunları yaptıktan                             sonra Oradan gidin ve Slimein doğmasını bekleyin. Eğer 1.8 Sürümü kullanıyorsanız                           Ama 1.9 sa

1.9'da moblar daha az canlandirma geldi bu yüzden alanı iyice açmamız lazım 128x128 zor biliyorum ama istiyorsanız bu olması gerek ardından ise daha fazla ışıklandırma koyup slime farmı el de edebilirsiniz.

1.1.0'da aynı olay var fakat bunlar için uğraşmak biraz saçma bunun yerine hiç uğraşmak istemiyorasanız bu komutu giriniz.

/gamerule maxEntityCraming 60 yapın bunu yaptınızda 64x64 deki ayni olay geri döner.


* Nasil daha verimli çalışır?

Daha verimli çalışmasıın i
stiyorsanız Köylü sayılarını kaktüs sayısını artırın. Ama elinizde böyle bir şey yok ise Etrafı daha çok ışıklandırın ve ya daha çok büyütün ve yerlere çimen ve ya kum koyun bu sayede hızlı doğacaklardır.

2 yorum: