3 Şubat 2017 Cuma

Cs 1.6 Malan.cfg Nasil İndirilir? Nasıl Kurulur? "Tüm Hataların Düzeltmeleri" "Yeni Özellikler"

Counter Strike 1.6 Malan.cfg bir hile değil size oyunun izin verdiği kodlar ile yapılan ve hızlanmanız da yardımcı olan komuttur.Ayrıca Malan.cfg fpsinizi yükseltmeniz içinde kodlar yapıp sunmuştur. Malan.cfg nin özelliği istediğiniz bir tuşa kendiniz  komut atayabiliyorsunuz.Örneğin sadece boşluğa bastığınız da hızınız anında bine yükselecektir.  Malan cfg nin özelliği bu fakat bazı arkadaşlarımız bu cfgyi daha fazla kodlayıp Hız Hilesi ve ya Bunnysiz serverda bunny yapma gibi özellikler yapmışlar bu gün sizlere hem onların nasıl yapıldığını hemde cfgnin nasıl kurulduğunu anlatmaya çalışacağım.

* Malan.cfg Nasıl Kurulur?

 1. - İlk öncelikle verdiğim linkten malan.cfg yi indirin
 2. - Sonrasında oyununuzun kurulu olduğu yere gelin ve içindeki csstrikein içine m,malan1,malan2
       dosyalarını atın.
3. -  Demoplayer.dll ise direkt oyunun kurulu olduğu yere atın.
4. -  Ve oyuna girin İyi oyunlar. Oyununuzun hata verebilir diye aşağıya ekledik.

*Hata Düzeltmeleri
İlk olarak oyununuz cs durağı  ise sağ tıklayın üstten uyumluluk a gelip Windows XP Service Pack 3 i seçip uygula tamam deyin. Ardından ise hl.exe ye sağ tıklayıp aynı olayı yapın. Ama oyununuz cs durağı değil ise hl.exe ile oyununuz açılır aynı işlemi ona yapın ardından Bilgisayar'a sağ tıklayın ve özellikler deyin oradan solunuzda Gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın oradan Performans yazısının özelliklerine tıklayın ve üstten Veri Yürütme Engellemesine girin oradan DEP'iniz açık değilse açın ve oradan sizin csniz hangisiyse bulup seçin oyuna girdiğinizde oyun açılacaktır.

Hala açılmadı mı? Bunları yapın
Bilgisayara sağ tıklayın ve üstte Service Pack 2 de olabilir üstteki yaptığımız işlemleri Service Pack 2 olarak girin düzelecektir Hala düzelmediyse Ekran kartınızdan kaynaklanıyor olabilir NVIDIA en iyi ve çalışması muhtemel olandır.

*Virüs Total Linkleri
Demoplayer'in VirüsTotali "Tıkla"
M.cfg'nin VirüsTotali "Tıkla"
Malan1.cfg VirüsTotali "Tıkla"
Malan2.cfg VirüsTotali "Tıkla"


*Link

Eski Sürüm v1 "İndir" "Sadece Bunny Hilesi Var"
Yeni Sürüm v2 "İndir" "Biz Yaptık İçinde Çeşit Çeşit Özellikler Vardır"

1 yorum: