9 Mayıs 2016 Pazartesi

En Güzel 5 Minecraft Modu

:!: Mod Nedir?
 Mod java.script ile yapılan ve oyununuza rengarenk bir hayat katan bir özellikdir tüm oyunlarda bulunur hatta site oyunlarında bile çok popüler olan ve her yerde dönen mod Demek kısacası "Java,c# vb" demektir. Fakat üşünenler veya kodlamayı bilmiyenler için de şöle programlar oluyor "MCreator,EditerMod vb." ları gibi fakat en çok kullanılıan "Java" programı olmaktadır Mod'u minecraftta ilk yapan kişi Markus Persson "Notch"dur fakat Markus Notch Person'un bazıları mod yaptığını bilmiyor fakat mod yapanların hepsi ondan esinlenerek yapmaktadır.Sonra ise Dünyanın en çok minecraft modu için tıklanan sitesi Curse modlarını paylaşmıştır fakat oyuncular ben bundan daha iyisini yaparım diyerek muhteşem halkurade modlar yapmakta. Türk modları az olsa bile yapan kişi sayısı 2000,3000 arası emek vermek her zaman iyidir fakat kodlamayı bilmeyen arkadaşlarımız dediğim gibi MCreator vb dan yapıyor olsa bile bir emek var onları burdan tebrik ediyorum.

:!: Mod Nasıl Kurulur ?
1.Adım : Forge sitesine giriyoruz istedimiz sürümün forgesini indiriyoruz ve çıkan javayı açıyoruz 2.Adım : Kur butunçuğuna tıklıyoruz ve forgemiz kuruldu şimdi ise bu adım en önemlesidir!.minecraft dan .version kısmını seçmeyi unutmayın yoksa hata olur ve oynayamazsınız 3.Adım : Modumuzu indiriyoruz rar olabilir rar.java ise direk mods klasörünün içine atıyoruz eğer değilse direk açıp kuruyoruz fakat açıp kurmak skydaz.com sitesinde geçerlidir! 4.Adım : Minecraftımıza giriyoruz fakat bu adım en en önemlisi mod ve tüm emekleriniz boşa gider!! Edit profile diyoruz ve version dan 3nüde yani şu seneçekleri açıyoruz Java GB MB Verme Snapshot açma ve beta alpha versiyon açma diyoruz en aşağıya iniyoruz ve Mc-Forge adlı versiyonu seçiyoruz artık Modumuz hazır.

:!: En Güzel 10 Mod!

1.Morph : Yapımcısı GreenLunix olan bu adam korku haritalarıyla kendini tanıttıktan hemen sonra modlarla işine koyulmuştur ne modu yapsam diye düşünürken dönüşme ilgili bir mod aklnıa geldiği ziyade hemen moduna başlamıştır çok güzel bir iş çıkartarak Minecraft'ın 10 En güzel modu olmayı başarmıştır

Yapımcı : GreenLunix
İndirmek İçin : http://goo.gl/F086l3 < Not : Dikkat Yandaki 1.7.2 Sürümü İçindir >
Tarih : 2014'ün Ocak Ayları.

2.Mo ' Creatures
Bu modun yapımcısı olan DrZhark adlı ada mod yapmayı çok sever ilham alırdı bir gün çok güzel bir mod 3D hayvan modu yapmaya karar verdi hemen işine koyuldu ve büyük bir iş başararak Mo Creatures modunu ortaya çıkarttı.

Yapımcı : DrZhark
Link : http://goo.gl/KdfGpr < Not : Dikkat Yandaki 1.7.2 Sürümü İçindir >
Tarih : 2013'ün Mart Ayları.

3.Tree Capititor
Bu modun yapımcısı olan bspkrs olan kişi düşünürken neden ağaçı en baştan kestiğinde hepsi kesilmiyor dedi ve böle bir mod yapmaya karar verdi hızlıca işine koyuldu ve tamtamına 30 dakikada bu modu yapması şaşkınlık içerdi ve modun çok güzel olması şaşırtıcı.

Yapımcı : bspkrs
Link : http://goo.gl/JFShbR Not : Dikkat Yandaki 1.7.2 Sürümü İçindir >
Tarih : 2014'ün Nisan Ayları.

4.Custom Npc's
Bu mod türkiyede daha fazla kullanılıyor filmler,diziler ve oyunlar  videolar gibi bir çok şeylerde botlar yapıyorsunuz bunlarla ister konuşun ister tozun ister alışveriş yapın ister gezin! çok güzel bir mod botlara istediğinizi yaptırabiliyorsunuz yapımcısı Noppes olan bu adam modu tam 1,2 Ayda yapmıştır.

Yapımcı : Noppes
Link : https://yadi.sk/d/41iJ_e00f2BtD  Not : Dikkat Yandaki 1.7.2 Sürümü İçindir >
Tarih : 2013'ün Ocak Ayları.

5.MrCrayFish  Furniture
Çook güzel bir mobilya modu olan Furnitire modu çok güzel bir mod ve sizin oyununza eğlence şekil modernlik katıcak bir mod kısacası Ev eşyaları modu ve 2015 Yıllarında yapılmış 3,4 Ayda yapılmış olan bu mod 5.Sırada yer almayı çok hakiki Hak ediyor!

Yapımcı : mr_crayfish
Link : http://goo.gl/nBAUDu Not : Dikkat Yandaki 1.7.2 Sürümü İçindir >
Tarih : 2015'in Nisan Ayları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder