11 Mayıs 2016 Çarşamba

Minecraft Yiyecekleri

:!: Minecraft Yemek Nedir?
Minecraftta yemek sizin hayatınızı kurtarabilir eğer yemek yemezseniz ölürsünüz ve açlık doldurmak için birsürü yöntem vardır.

:!: En iyi 5 Yemek

1.Biftek
Biftek Gerçekten çok fazla açlık doldururur 3,4 Açlık barı doldurma şansı vardır.Ve ineklerin etini keserek pişirerek elde edilir.

2.Pişmiş D. Eti
Pişmiş D. Eti domuza öldürürsünüz ve etini pişirirsiniz ve karşınıza o et çıkar gerçekten çok doldurur ve tam tamına 2 Açlık barı doldurması çok iyidir. Gerçekten oyunun en iyi etlerinden biri.

3.Kurabiye
Kurabiye saman ve kakaodan yapılır arkadaşlar Çok az doldurur ama bir yapışda 16 tane verir 0,5 Açlık barı doldurur.

4.Golden Apple
Golden apple 2 yemek barı doldurur ama bunun yanında size emiş özelliği verir daha fazla canınız olur ve korunursunuz güzel bir yiyecek yapımı zor olsa bile!

5.Enchantment Golden Appele
Encli Golden apple 3 yemek barı doldurur bunun yanında ateşten korunma can artırma emiş direnç ve bir çok özellik verir çok güzel bir yiyecek yapımı çok zor!!

:!: Yemek Tarifleri
Yemek tarifleri için Eşya Yapımları adlı konumuza bakabilirsiniz gerçekten yararlı bir konu ama olsun
1.Biftek Nasıl Yapılır?
Biftek ilk öncelikle ineğimizi kesiyoruz ve fırın yapıyoruz bir yakacak madde bularak etle birlikte pişiriyoruz ve artık biftekimiz hazır afiyet olsun!
2.Pişmiş D. Eti Nasıl Yapılır?
İlk öncelikle domuzumuzu kesiyoruz ve içinden eti alıyoruz fırınımızı yaparak içinde yakacak madde ile pişiriyoruz! Arkadaşlar oyun bu gerçek hayatta yemeyin ama :/
3.Kurabiye Nasıl Yapılır?
İlk öncelikle Kurabiyemiz için bir kakao yeri buluyoruz yani orman ordan kakao topluyoruz ve tarım yaparak buğdaylar sonra ise 1 Buğday koyuyoruz hemen yanına 1 Kakao ve hemen yanına 1 buğday daha ve kurabiyemiz hazır afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder