10 Mayıs 2016 Salı

Minecraft - PVP Taktikleri.

                                                                               1.Taktik
Ok Atarken hemen sağ sol tıklayıp atın yararı, Kritik OK adlı vuruşu yaparsınız Kritik ok toplam 3.5 Damagesi vardır ve size avantaj sağlayacak kolay olan fakat yapabilmeniz biraz zor olan bir taktik MCSG , Mineplex gibi serverlerde herkes bu taktiği kullanmaktadır.
Gerçekten hem güzel hemde pvp de iyi bir Taktik iyi öldürmeler hilesiz oynayın eğlencesi çıksın ayrıca bu taktikleri kullanarak gelişebilirsiniz.
2. Taktik
Block hit yapmak sizin Survival games,vs oyunlarda hayatınızı kurtarabilir neden mi eğer block hit yaparsanız daha hızlı vurur ve daha fazla vurur kısacası block hit dediğimiz şey sağ tık sol tık a aynanda basmak hem seri hemde Oyunun katili olabilirsiniz! Ama köylü gibi varlıklara block hit basamazsınız.Hilesiz oynayın eğlencesi çıksın ayrıca bu taktikleri kullanarak gelişebilirsiniz.

3.Taktik
Arkadaşlar olta kullanmak sizi gerçekten hayatınızı kurtabilir nasıl mı tabikide o adamı kendinize çekerek ve ya iterek adam size mi yaklaşıyor ona olta atın uzaklaşacaktır adam sizdenmi kaçıyor arkasından onu takip edin ve arkasından olta atın ve bu sayede hızlıca adamdan kaçabilir ve ya öldürebilirsiniz. Hilesiz oynayın eğlencesi çıksın ayrıca bu taktikleri kullanarak gelişebilirsiniz. 

5 yorum:

  1. Keşke daha düzgün ve anlamlı anlatsaydın...

    YanıtlaSil
  2. Oradan nefret ediyorum delikanlı gibi çıkıp savaşalım ya

    YanıtlaSil
  3. güzel taktikler aslında oldu ama ölmuyor block hit yada ben yapamıyorum :D

    YanıtlaSil

  4. block hit te aynı andamı basıcaz yoksa önce sağ sonra sol mu cevap verirseniz sevinirim ?


    YanıtlaSil