9 Mayıs 2016 Pazartesi

Minecraft Survival Tüm Diskleri Nasıl Bulabilirim?

:!: CD Nedir?
CD minecraft 1.4.7 Versiyonunda çıkmıştır çok ilgi çekmiş ve herkes bunun sayesinde şarkı dinlerdi.CDler 12 tane bulunmakta.

:!: Taktikler
1.Disk Çıkartmak
Creeper İle İskelet bulun İskeleti creepere öldürtün Cdniz hazır
Bu yöntemle :
Chirp Bulma şansı %3
Diğer CDler %60

2.Mob Makinesi
Mob makinesi yani MobTrap'i bilmeyenler vardır Google'da MobTrap aratarak bulabilirsiniz onu yapıyoruz ama Moblar ölmicek şekilde bekliyoruz ve Afk kalıyoruz 2 saat afk kaldıktan sonra bakın bakalım ne kadar mob birikmiş bunları creeperları patlatmıcak şekilde öldürüyoruz ve cdler hazır!
Bu yöntemle:
Chirp Bulma şansı : %32
Diğer CDler : %100

:!: Cd Çeşitleri
Taktiklerimiz bitti en popüler cdler hangileri tabikide bunlar haydi bakalım ben sıraladım.Bakalım tabikide en popüler cdimiz chirp unutmayalım Chirp çıkma şansı çok düşüktür.
1"chirp"
2"cat"
3"blocks"
4"13"
5"far"
6"mall"
7"melohi"
8"stal"
9"strad"
10"ward"
11"11"
12"wait"
 :!:  Cdler
Cdlerin en popüleri chirp dir sonra cat blocks 13 far mall melohi stal strad ward 11 wait diye gider popülerlik ne demek mi hem serverda iseniz satılırsa en para edicek hemde bulunması zor demek popüler olan cd demektir Kısacası Cdler gerçekten çok yararlı ve iyi bir maddedir cdler çok eğlenceli bir madde yani eşyadır peki Cdyi nasıl çalabilirim cd Jukebox yani Note Bloğu ile çalışır yapımı 8 Odun 1 Elmastan oluşmaktadır.Yandada resmini görebilirsin



:!: Nota Bloğu Nedir
Nota bloğu 1.5.2 de eklenmiş cdler ne yapılacak diye düşünürken çalınma fikri getirilmiştir Nota bloğu ingilizcede Jukebox demektir. Cdler buna takılıp dinlenir ayrıca keyifli gine vakit ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz bu eşya sayesinde Cdler tabikide buna takmakla bitmiyor ayrıca bunla müzikde çalabiliyorsunuz ama ona başka bir ad veriliyor onuda başka bir konuda anlatacağız.



1 yorum: