14 Haziran 2016 Salı

CS:1.6 Strafe Nasıl Yapılır?

Counter Strike : 1.6'da Strafe sizin oynayışınıza çok büyük bir katkı katacaktır. Neden mi çünkü Counter Strike : 1.6'da 500 Limit yok limit 9000000 Hız'ki bunu yapmak imkansız gibi birşey ben şuan'a kadar 4021 hiz yaptımkı hızın 1000'ni yapmak bile 1 saatinizi alabilir ama gerçekten uçabilirsiniz 4021 hızında Nasıl mı oluyor? Bildiğiniz dünyayı 2 saniyede dolaşabiliyorsunuz biraz abartı biliyorum Counter Strike : 1.6'da sınır olmaması kötü olmuş.

Counter Strike : 1.6'da Nasıl Strafe Yapılır?
Strafe yapmak için sağ sola dönüp A'D'ye basmalısınız yani Sağ dönüp D Sol dönüp A ya basarak hızınızı yapabilirsiniz bunu hızlıca Sağ dön D Sol dön a yaparsanız 500 hıza anında ulaşabilirsiniz fakat böle yaparak en fazla ulaşabileceğiniz hız 1000'dir yani oda çok zor zorlarsınız 2 saat'te filen yapabilirsiniz 4021 hız gibi şeyler nasıl yapılır bir taktiği var bu taktikle 10000 hıza bile ulaşabilirsiniz ama sizin bunu fazla yapmanızı tavsiye etmiyorum çünkü serverlarda VAC ban gibi şeylere yöneltebilir ama serverde BHOP yani Strafe olayı açıksa hiç sorun değil istediğiniz kadar yapın ban olayı vs şeyler olamaz.

Counter Strike : 1.6'da Hız Taktiği Nedir?
Hız taktiği biraz karmaşık ama olsun ilk öncelikle ayarlara giriyoruz ve mouse yerinden sensivity yani hasasiyeti fazlalaştırıyoruz ve strafe yani bhop yaparak kendinizi hızlandırabilirsiniz ama size zarar olur çünkü nereye bakacağınızı şaşırırsınız yani Bence en iyi taktik şu ayarlardan klavye yerinden LEFT var yani Sağ'a dönmek onun tuşunu F yapıyoruz hem fareden sağ'a döndürünce dönecek hemde f ya bastığınızda sağ'ya dönecek ve bunu F Space ve D tuşcuğuna basarak 10 saniyede 1000 hız yapabilirsiniz işte bu kadar basit.

3 yorum: