14 Haziran 2016 Salı

CS:GO Nasıl BHOP Yapılır?

Counter Strike : GO'da BHOP sizin hızlı gitmenize yarar.Bu Counter Strike : 1.6'da Strafe olarak sayılır. Yani hızlı gitme yöntemi Tüm Counter Strike'larda bulunuyor Arkadaşlar bügün ise bunun size nasıl yapıldığını anlatacağım.

Counter Strike : GO BHOP Nasıl Yapılır?
Counter Strike : GO'da bunny hop yapmak için eğer sağ doğru hızlıca gitmek istiyorsanız fare'yi sağa çevirip 'D' tuşuna basacaksınız eğer sol'a doğru hızlıca gitmek istiyorsanız fare'yi sola çevirip 'A' tuşuna basıcaksınız Ama asla! 'W' tuşuna basmayın! Ve bunların ikisini birleştirip bir sağ ve 'D' sol ve 'A' ya basıp giderseniz bir süre sonra sistem elinize geçecek ve tam 500 limit'e kadar bunny hop yapabilirsiniz yani bu bir çita gibi koşmak oluyor çok hızlı olacaksınız ama rekabetçide çok hızlı yaparsanız ban sebebine yol açabilir.

Counter Strike : GO BHOP Yaparken Nasıl İstediğiniz Yön'e Gidersiniz?
Counter Strike : GO'da bunny hop yapıyoruz peki nasıl bunny hop yaparken istediğiniz yöne gideceksiniz sadece sağ ve sola bakabiliyorsunuz bunun için çok zorlanmanız gerek 1 ay'da alışabilirsiniz herhalde en az 14,13 gün içerisinde öğrenirsiniz merak etmeyin farketmeden arasıra yapa yapa alışıyorsunuz bende 14 13 gün içerisinde yapmayı öğrendim her neyse nasıl yön seçiçeğimize gelelim. Yön seçmek için yaparken sağ sol'u hafifce ve fazla olmadan çevireceksiniz ve A D 'yede öle basacaksınız hafifçe çevireceğiniz için yönünüz orta olucak fazla çevirmiyeceksiniz ve tam ortayı tutturarak hızlıca gideceksiniz.

Counter Strike : GO Nasıl A Tuşuyla Hız Yapılır?
Arkadaşlar bu çok zor bir olay A tuşuyla tek bir kez yapabilirsiniz. NOT : Bu olay çok fazla abartmamak şartıyla yapılır Abartırsanız ban sebeplerine yol açabilir. Arkadaşlar Ayarlardan Kontrol'e giriyorsunuz ve orda Fare yi sağ ve sola döndürme tuşları olcak ve siz LEFT olanı f yapıyoruz ve bu olay sayesinde hem fareyle hemde f tuşuna basarak dönebileceksiniz ve A tuşu F tuşu ve space e basılı tutuyoruz ve biraz yapın hız elinizde şimdi sağ sol yaparak hızlıca gidebilirsiniz.

Bu olay F ile D'de geçerlidir.

2 yorum:

  1. admin f ye ata dediğin yerde fare left nere tam anlamadım

    YanıtlaSil
  2. cs go bunny kodu gerçekten oyun zevkini arttıran bir özellik kullanmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil