20 Haziran 2016 Pazartesi

Minecraft 1.10 Kırmızı Nether Bloğu Nedir?

Kırmızı Nether Bloğu Nedir
Kırmızı nether bloğu adındaki gibi netherda bulunan bir eşya türüdür. Bu eşyanın hiç bir özelliği yoktur sadece ya 9 tane netherwart yada netherda bulunan bir dekarasyon aracı yani bir blok türüdür arkadaşlar.

Kırmızı Nether Bloğu Nasıl Elde Edilir
İlk öncelikle nether portalı yapıyoruz nether portalı için ise 14 obsidyen 1 çakmaka ihtiyaçınız var
Çakmak Nedir?
Çakmak hem bir pvp aleti hemde bir yardımcı pvpde çoğunlukla adamı yapmak ve kaçmak için kullanılır en çok kullanıldığı yer ise obsidyenin üzerine koyup portalı açmaktır yani pvp'de en iyi 8.alet yerini alsada çakmakı çoğu oyuncu portalı açmak için kullanmaktadır.
Obsidyen Nedir?
Obsidyen portalı yapmak için en temel mazlemedir su ile ateşin birleşmesinden oluşur daha çok mineshaft ve ya cave lerde yani mağaralarda ateşle su yanyana olduğunda birleştiğinde mağaralarda görebilirsiniz obsidyen kasabileceğiniz bir başka şey ise yarıklar idir.
--!--
Şimdi obsidyen ile çakmağımızı topladık peki şimdi nasıl portalı açıcaz yandaki şekilde gibi yapıp obsidyenin üzerine çakmakla tıklamanız yeterlidir.
Portalımız hazır.
Şimdi ise portala girelim fakat o bloğu bulmak zordur ilk öncelikle bir nether kalesi buluyoruz ordan nether wart toplayıp çalışma masasında 9 yere nether wart koyup yapıp ve ya o bloğu bulmalısın zor olucak şimdiden iyi şanslar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder