15 Haziran 2016 Çarşamba

Minecraft Yeni 1.10 Özelliği - Haritanıza Resim Eklemek

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere nasıl haritanıza istediğiniz resmi koyabileceğinizi göstereceğim. İstediğiniz resmi ekleyebilirsiniz size kalmış ister korkunç resimler ister oyun yazıları gibi vs. İstediğiniz her şeyi koyabilirsiniz.

Programı Nasıl Kurucaz
Ilk öncelikle aşağıdaki linkten indiriyoruz ardından ise o rar'a sağ tıklayıp dosya olarak çıkart'e tıklayacaksınız. Ardından ise o dosyanın içine yeni dosya açıp "MinecraftKilavuzum-1.1.0" diye yeni bir klasör açacaksınız. Şimdi ise programımız hazır.

Nasıl Fotoğrafımızı Haritamıza Geçiricez?
Çok kolay arkadaşlar programı açtıktan sonra sol üstte Files adlı bir bölge var oranın üstüne gelip Open Grid Image diyerek masaüstünden ve ya başka bir yerden fotoğrafınızı seçiyoruz ve kaç bölmelik olcağını seçiyoruz yani 3x3 5x5 gibi şeyler seçiyoruz. Şimdi ise fotoğrafı seçtik bir daha Files'ın tekrar üzerine geliyoruz ardından "Save All"'ye tıklıyoruz. Ondan sonra bizim "MinecraftKilavuzum-1.1.0" klasörünü seçip Ok a tıklıyoruz ve oraya birsürü data_0.dat diye şeyler gelecek.

Datalar ile Ne Yapacağız?
Şimdi ise %appdata% ya giriyoruz Çalıştırdan giriyoruz ve ardından .minecraft'a giriyoruz ordan  saves'e giriyoruz ordanda dünyanızı seçiyorsunuz ve data' dosyasına giriyoruz şimdi ise MinecraftKilavuzum-1.10 klasöründen dataları alıp oraya atıyoruz.

Son adım mapleri almak
/give <Oyuncu İsmi> filled_map 1 <datasayısı>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder