9 Haziran 2016 Perşembe

Minecraft /stopsound Komutu !DETAYLI ANLATIM!

/stopsound Komutu nedir?
Stop sound size playsoundı hatırlattımı evet doğru bu playsound'ın kardeşi gibi stopsound yani Oynat sesi - Durdursesi şimdiden anladınız zaten :D Evet stopsound playsoundla bir sesi yarımda duraklatmanıza vs. şeylere yarıyor mesela bir korkunç ses verip yarıda kesebilir ve ya bazı sesleri yarıda kesebilir korku haritalarında korkutabilirsiniz.

Komutun kullanımı
/stopsound <Oyuncu Ismi>



İşaretlemeler
Peki illaki Oyundaki isim yazmanıza gerek yok işaretmeler sayesinde tüm canlıları vs şeyleri başka yerlere teleportlaya yani ışınlayabilirsiniz nasıl mı işte bu işaretleme komutları sayesinde haydi gösterelim!
/stopsound<@e[type=Cow],@e[type=Sheep],@e[type=Chicken],@e[type=Shulker],@e[type=!Player],@e[type=Zombie],@e[type=Skeleton],@e[type=Spider],@e[type=CaveSpider],@e[type=Player],@e[type=WitherSkeleton],@e[type=Giant],@e[type=EnderCrystal],@e[type=Item],@e[type=ItemFrame],@e[type=Horse],@e[type=SkeletonHorse],@e[type=ZombieHorse],@e[type=Donkey],@e[type=Mule],@e[type=VE DIGER MOBLAR]>

Gibi bir çok şey kullanabilirsiniz sizin hayal gücünüze kalan minigameler oyunlar yaratabilirsiniz size bu komutla iyi eğlenceler dilerim.

Score işlemleri - EK BILGI -
Score işlemleri ilede teleportlayabilirsiniz mesela scoreboardla bir yer oluşturalım mesela ismi Mckilavuzum ve o oyuncuya mckilavuzum adli scoreboardda bir tane puan verelim puanı verdikten sonra.
/stopsound <@e[score_Mckilavuzum_min=1],@e[score_Mckilavuzum_max=1]>

Gibi terimler kullanarakta yapabalirsiniz iyi oyunlar.

- stopsound komutu 01.06.2016 tarihinde Jeb_ tarafından bulunmuştur. -



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder