9 Haziran 2016 Perşembe

Minecraft /teleport Komutu !DETAYLI ANLATIM!

Teleport komutu nedir?
Teleport komutu sizi bir rastgale yere ışınlanmanızı sağlar , aslında 1.6.2 renew3-2 sürümünde gelen /spreadplayers komutuna benzemektedir orda scoreboard Objectteams gibi bir çok şeyle uğraşırken burda bir komutla rastgale bir yere ışınlanabilirsiniz teleport komutu chios fruit meyvesinin benzeridir. Minecraft komutçularına daha kolay bir rastgale yere ışınlanma komutu geldi iyi komutlar...

Teleport komutu ne işe yarar?
Teleport komutu şu şekilde kullanılır ;
/teleport <Oyundaki Isminiz>
Kullanması bu kadar basittir sizi rastgale bir yere ışınlar bu komut fazla yararlı olmasada güzel bir komuta benzer artık hile yapıp chiruos fruit almaya gerek yok bu komut sayesinde onun gibi ışınlanıyorsunuz artık hayalinizdeki enderman olabilirsiniz..

İşaretlemeler
Peki illaki Oyundaki isim yazmanıza gerek yok işaretmeler sayesinde tüm canlıları vs şeyleri başka yerlere teleportlaya yani ışınlayabilirsiniz nasıl mı işte bu işaretleme komutları sayesinde haydi gösterelim!
/teleport <@e[type=Cow],@e[type=Sheep],@e[type=Chicken],@e[type=Shulker],@e[type=!Player],@e[type=Zombie],@e[type=Skeleton],@e[type=Spider],@e[type=CaveSpider],@e[type=Player],@e[type=WitherSkeleton],@e[type=Giant],@e[type=EnderCrystal],@e[type=Item],@e[type=ItemFrame],@e[type=Horse],@e[type=SkeletonHorse],@e[type=ZombieHorse],@e[type=Donkey],@e[type=Mule],@e[type=VE DIGER MOBLAR]>

Gibi bir çok şey kullanabilirsiniz sizin hayal gücünüze kalan minigameler oyunlar yaratabilirsiniz size bu komutla iyi eğlenceler dilerim.

Score işlemleri - EK BILGI -
Score işlemleri ilede teleportlayabilirsiniz mesela scoreboardla bir yer oluşturalım mesela ismi Mckilavuzum ve o oyuncuya mckilavuzum adli scoreboardda bir tane puan verelim puanı verdikten sonra.
/teleport <@e[score_Mckilavuzum_min=1],@e[score_Mckilavuzum_max=1]>

Gibi terimler kullanarakta yapabalirsiniz iyi oyunlar.

- Teleport komutu 09.06.2016 tarihinde Jeb_ tarafından bulunmuştur. -


2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Hayır /tp komutu 2 karakter istemektedir./teleport komutu ise sizi istediğiniz mobtan en yakın olana ışınlamaktadır.
      Değerli yorumunuz için teşekkürler.İyi oyunlar...

      Sil