12 Haziran 2016 Pazar

Minecaft Half-Life 2 Texture Pack 1.10 İndir

Half Life 2 Nedir?
Black Mesada çalışan gordon freeman 20 yıl önce olan kazadan dolayı akrını yitirir ve bu akıl yetersizliğinden dolayı içinde bu olaylar geçer ve sizde bunu yaşarsınız Dünya mafolucak, Gelecekten geleceğim geçmişteki dünyayı kurtaracağım düşüncüleri aklından geçer Geçerkende bu oyunda sizde onları yaşarsınız Half life 2 Oyunu bundan ibaret'tir.

Texture Pack Ne İşe Yarar?
Bu texture packi pvpniz kötüyse iyileştirebilecek güzel pvp'ye ideal bir resource pack'tir bu resource packi pvpyi 3d yaşamak istiyorsanız kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Link : 1.10

6 yorum:

  1. size inanmıyorum gordon freeman aklını yitirmemişir yoksa neden bu kadar zeki olsun onu söyleyin benim XLauncheRX arda!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1990'ların başında Innsbruck, Avusturya gezisi sırasında, Deneysel Fizikler Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen seri ışınlanma deneylerini gözlemlemiş, burada gördüklerinden sonra ışınlanma için eylemsel uygulamalar, Gordon'un tutkusu olmuştur. 1999'da doktorasını MIT'den hazırladığı tez ile alır.
      Işınlanma araştırmaları konusunda atılan yavaş adımlar dışında akademik araştırmalar için sağlanan düşük gelir, Gordon'u özel sektörde bir iş aramaya yönlendirir. Bu dönemde Black Mesa Araştırma Tesisinde çalışmakta olan, Gordon'un MIT'den akıl hocası Dr. Isaac Kleiner tarafından gelen iş seçeneğini Mayıs 2000'de kabul eder. Kabul ettikten sonra kendisine bir deney teklifi gelir. Ama işler yolunda gitmez ve Black Mesa'da çok büyük bir patlama olur ve uzaylılar dünyayı işgal eder. Gordon bu olaylardan sonra, yüzeye çıkıp dünyaya haber salmayı planlar. Fakat hayatta kalmak için uzaylılarla girdiği amansız mücadele bir yana, Freeman aynı zamanda olayı örtpas etmek ve Black Mesa'yı temizlemek amacıyla giren Amerikan ordusuna karşı da mücadele edecektir. Tek kişilik bir ordu gibidir. Hatta, askerler onu yakalayıp çöp öğütücü makinaya attığında bile yılmamıştır, görevine; yani dünyayı kurtarmaya devam etmiştir.

      Sil
    2. Ben Wiki den baktım gerisini bilmiyorum zaten bu kadarda önemli değil oyunumuz half life değil mc

      Sil
    3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    4. half life 1 ve half life 2 yi bitirmişim o yüzden iyi biliyorum

      Sil
    5. almıyacaksanız almayın hiç önemim yok!

      Sil